DasMarkt este singurul magazin online de electrice care PLĂTEȘTE electricienii și revânzătorii

AFLĂ ȘI TU CUM POȚI PRIMI BANI LA FIECARE COMANDĂ!

Ce este acest program?

PROGRAMUL "DASMARKT PENTRU ELECTRICIENI" iți oferă acces la o rețea cu cele mai mici prețuri din România la produse electrice marca Tracon.

Produsele Tracon sunt recunoscute în toată Europa ca fiind produse de calitate ridicată, la prețuri accesibile. Mulți electricieni folosesc aceste produse în activitatea lor zilnică.

Acum le poți cumpăra de pe www.dasmarkt.ro la prețuri mai reduse decât prețurile din magazine.

Mai mult, odată ce intri gratuit în programul "DASMARKT PENTRU ELECTRICIENI", poți câștiga bani la fiecare comandă pe care o faci tu sau cei recomandați de tine.

Cum funcționează programul?

Atât de simplu. În 3 pași.

1. Intri pe site www.dasmarkt.ro și îți faci cont de electrician/magazin electrice AICI fără niciun fel de obligație ( prin introducerea datelor tale de contact și alegerea unei parole pe care o dorești)

2. Primești pe email un cod de electrician sau magazin electrice

3. Folosești acest cod și primești bani

Codul poate fi folosit de tine sau de clienții tăi, astfel:

A. Pentru cumpărăturile tale, primești automat un discount de 5% la fiecare comandă făcută de tine, doar pentru simplul fapt că faci parte din programul de electricieni.
În acest caz, cei 5% din valoarea cumpărăturilor se depozitează în contul tău ca și bani, pe care poți să îi folosești la următoarele cumpărături sau îi primești sub formă de CASH.

B. Pentru recomandări
Poți să dai codul tău de electrician și altor persoane, aceștia devenind astfel proprii tăi clienți. Pentru cumpărăturile realizate de ei, clienții tăi primesc 5% discount, iar tu primești 2% la fiecare comandă făcută de ei, bani care se depozitează din nou în contul tău.
Practic, indiferent de cine va cumpăra folosind codul tău, tu vei primi comision în bani care se vor aduna în contul tău și pe care îi vei putea ridica sau folosi la comenzi noi.

Cum folosești banii la cumpărăturile tale?

Banii adunați în contul tău pot fi folosiți la cumpărături, doar trebuie să folosești ca metodă de plată creditul tău din cont. O să vezi asta la coșul de cumpărături în momentul plății, dacă ești logat în website.

Cum primești banii CASH?

La fiecare minim 100 de lei adunați în cont, poți solicita simplu retragerea banilor, prin completarea formularului de retragere pe care îl găsești AICI. Acești bani vor ajunge în contul indicat de tine.

Mai multe detalii?

Pentru detalii legate de acest program, scrieți-ne pe office@dasmarkt.ro sau contactați-ne telefonic la 0773 317 745